У понеділок, 3 грудня, в метро німецького міста Кельн невідомі люди розпилили речовину дратівної дії. Відомо, що під час надзвичайної події постраждало близько 15 пасажирів. Про це повідомляє видання Spiegel.

Згідно з інформацією, що речовину розпилили в одному з потягів. Його зупинили на першій же станції метро, розташованої за маршрутом. На місце одразу прибула велика кількість рятувальників. Люди, уражені газом, скаржаться на першіння в горлі і серйозні проблеми з диханням.

Уточнюється, що в результаті розпилення невідомої речовини постраждало 15 осіб, троє з них зараз перебувають у найближчій лікарні.

За словами очевидців, винуватець інциденту в метро може бути далеко не один. На даний момент місцеві співробітники правоохоронних органів розшукують зловмисників.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Правоохоронці сподіваються, що знайти винуватців НП допоможуть камери спостереження, розміщені в метро Кельна.

Раніше повідомлялося, що в школах міст Васильків та Біла церква Київської області в середу, 21 листопада, під час перерви в коридорі невідомі розпилили сльозогінний газ.

За даними поліції, в результаті розпилення газу в м. Васильків були евакуйовані школярі з 22 класів, у смт Біла Церква евакуацію вирішили не проводити, однак там вдалося дізнатися, хто справжні зловмисники і їх затримати. Ними виявилися двоє учнів старших класів.

Нагадаємо, що у французькій столиці поліцейські проти учасників протестів, які виступають проти підвищення цін на автомобільне паливо, застосували сльозогінний газ.

Як повідомляв портал Знай.uа, у центрі бельгійського міста Брюссель протести громадян проти підвищення цін на паливо набирає обертів. Мирна демонстрація плавно переросла у зіткнення з поліцією.

Також портал Знай.uа писав, що на концерті Насті Каменських у Харкові невідомий розпилив сльозогінний газ. Балончик розпилили в 20 метрах від сцени. Багатьом газ потрапив в очі, глядачам концерту було важко дихати.