У середу ввечері, 5 грудня, у одному із супермаркетів Харкова сталася кривава трагедія, сюжет якої претендує на голлівудський трилер.

супермаркет
супермаркет

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення місцевої поліції.

У повідомленні йдеться, що ввечері 5 грудня у Харкові в Київському районі міста стався конфлікт у супермаркеті "Рост".

Співробітники супермаркету запідозрили чоловіка в крадіжці і викликали наряд поліції охорони.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Коли поліцейські прибули на місце, підозрюваний вдарив одного з них ножем у живіт. У відповідь правоохоронець двічі вистрілив у підозрюваного.

Обох чоловіків госпіталізувала "швидка". Працівник ДСО при тямі. Підозрюваний у крадіжці був доставлений у лікарню в непритомному стані. Пізніше у лікарні він помер, не приходячи до тями.

Нагадаємо, жорстоке убивство одразу декількох людей на Волині приголомшило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.

стрілянина
стрілянина

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на прес-службу поліції області.

У повідомленні сказано, що у понеділок, 26 листопада, поліція Ковеля отримала повідомлення про умисне вбивство. Від рук убивці загинули одразу три людини.

поліція
поліція

Під час конфлікту, обставини якого наразі з'ясовують правоохоронці, 46-річний ковельчанин застрелив із зареєстрованої мисливської зброї двох осіб, 51 і 25 років, після чого наклав на себе руки. Ще одній жертві - 43-річному чоловікові - дивом вдалося вижити. Він з пораненням знаходиться в лікарні і дає свідчення, інформацію поки не розголошують.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Києві з вікна багатоповерхівки на вулиці Васильківській випав чоловік. Поліцейські розповіли, що в квартирі на 6-му поверсі, де було відкрито вікно, виявили тіла жінок з численними різаними пораненнями.

Цю інформацію повідомили у відділі комунікації поліції Києва, передає KyivLIVE.

Поліцейські виявили під час огляду місця події відкрите вікно, з якого, ймовірно, і випав чоловік. Правоохоронці опитали мешканців будинку і встановили особу загиблого. Ним виявився 24-річний чоловік, який проживав разом з матір'ю в одній з квартир та мав серйозні проблеми з психічним здоров'ям.

Також Знай.uа повідомляв, що у центрі російської столиці Москва накинувся на жінку з ножем невідомий неадекват і зник.