9 грудня біля станції метро «Бориспільська» відбулося ДТП за участю автомобіля BMW. В результаті аварії водія затиснуло у салоні машини, і рятувальникам довелося вирізати постраждалого за допомогою спецінструменту.

Аварія сталася близько 8:10. Про це пише Информатор.

За словами поліції, 25-річний водій BMW рухався в правій смузі по проспекту Бажана в бік «кола» біля станції метро «Бориспільська». Коли він під'їжджав до розв'язки, за словами очевидців, його підрізала вантажівка марки «Газель». Водій легковика, щоб піти від зіткнення, різко вивернув кермо, після цього машину занесло. Вона знесла електроопору і вилетіла на узбіччя в центрі «кола».

Зіткнувшись зі стовпом, машина отримала серйозні пошкодження. Переднє ліве колесо автомобіля практично повністю опинилося в салоні машини і притиснуло ногу водія. Рятувальники витягували чоловіка з салону за допомогою спецінструментів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

25-річного водія госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини, підозрою на перелом ноги і травмою руки. На місці працювали поліцейські, рятувальники, «швидка» та слідчо-оперативна група. Деталі пригоди встановить слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирі, на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського в Житомирі сталося страшне ДТП - зіткнулися "швидка" і Hyundai Santa Fe, обидва авто в'їхали в дім. Про це повідомляють в поліції. Ігор Іванюк, який є представником патрульної поліції Житомирської області, говорить, що в ДТП постраждало шестеро осіб.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Індії пасажирський автобус впав у прірву. Більше 10 людей загинули і 19 отримали травми в результаті падіння пасажирського автобуса в прірву в штаті Джамму і Кашмір, який знаходиться в Індії. Трагедія сталася в окрузі Пунч.Представники регіональної влади відзначили, що число загиблих може зрости. Стан більшості постраждалих оцінюється як "критичний".

"Знай.uа" писав, що в Болівії сталася страшна авария. Так, на трасі Ла-Пас-Ачакачи в результаті зіткнення двох мікроавтобусів загинули 17 осіб. Місцеві поліцейські повідомляють, що аварія сталася в районі Мороколло. Два мікроавтобуси зіткнулися лоб в лоб. Після зіткнення 16 пасажирів померли на місці, ще один чоловік помер після госпіталізації.