У Харкові сталося моторошне ДТП.19-річна дівчина на іномарці знесла стовп та вилетіла на трамвайні колії.

Про це повідомляє пресс-служба Національної поліції в Харківській області.

“Інформація внесена до Журналу єдиного обліку Київського відділу поліції. Всі обставини аварії встановлюються”, - йдеться в повідомленні.

Дівчина була за кермом автомобіля марки Mercedes ML та не впоралася з керуванням. Врезультаті аварії постраждали водій та 20-річний пасажир засобу, якого медики доставили до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та забоями.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нещодавно в Одесі трапилася ДТП. Автомобіль на іноземній реєстрації протаранив машину для вивозу сміття. За словами очевидців ДТП спричинило авто марки BMW. Після аварії з легковика вибігли молоді люди. Вони побили робочого сміттєзбірної компанії, який стояв на підніжці спецмашини, і зникли, кинувши свою іномарку.

Моторошна аварія також сталася у Закарпатській області в місті Виноградів. Чоловік скоїв наїзд на п'ятьох людей, в результаті чого загинула жінка. 35-річний зловмисник на ґрунті неприязних стосунків умисно збив свою 34-річну рідну сестру, яка була в компанії свого співмешканця і трьох сусідів. Всі постраждалі отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості, а жінка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Нагадаємо, 7 грудня на Волині сталася моторошна ДТП, унаслідок якої загинула 59-річна жінка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Хмельyиччині, 5 грудня, сталась моторошна дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Також "Знай.ua" писав, на сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП - на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі.