Страшна аварія сталася в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Літак постраждав через жорстку посадку. Про це стало відомо з повідомлення команди літака, який не постраждав.

«Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і відправляється в Київ (Жуляни). У Борисполі аварія через жорстку посадку», - наводять пасажири слова командирів літака. В результаті аварії смугу закрили для польотів.

З-за перевантаження інших злітно-посадкових смуг «Борисполя» частину рейсів відправляють в Харків і Одесу. Сайт аеропорту «Бориспіль» не має жодної інформації про подію. Сайти, які відстежують рух лайнерів, показують зміну маршруту одного з літаків. «Бориспіль» поки повідомив про скасування деяких рейсів. Станом на 19:40 пасажирів з літака МАУ, який екстрено сів у Жулянах не випускають. Літак прямував з Брюсселя в «Бориспіль». Також стало відомо, що літаки на підльоті до Києва масово розгорнулися.

Пасажири повідомили, що літак, який здійснив посадку в «Жулянах», кружляв перед цим над «Борисполем» годину. Зазначимо, що на сайті аеропорту повідомляється, що «Борисполі» у 20:03 сів літак Bravo Airways. У той же час згідно з даними аеропорту рейс з Брюсселя також сів у «Борисполі», хоча достеменно відомо, що він сів у «Жулянах».

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, керівництво аеропорту уникає пояснень, що саме за НП сталася. Замість того, що хочуть знати пасажири - якісь безглузді відмазки.