У Харкові загорівся тролебус із людьми. Пожежа почалася на просто на ходу транспортного засобу.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на повідомлення очевидців, які виклали допис про пожежу у соціальних мережах.

Інцедент трапився в районі на вулиці Гвардійців-Широнінців. На щастя, в результаті ніхто не постраждав. Очевидці інциденту зазначають, що іскри під час займання всередині салону сипались на людей.

Найімовірніше, епіцентр загорання містився посередині тролейбуса у місці так званої з'єднувальної "гармошки".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нещодавно в Харкові сталося моторошне ДТП.19-річна дівчина на іномарці знесла стовп та вилетіла на трамвайні колії. Вона була за кермом автомобіля марки Mercedes ML та не впоралася з керуванням. Врезультаті аварії постраждали водій та 20-річний пасажир засобу, якого медики доставили до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та забоями.

Моторошна аварія також сталася у Закарпатській області в місті Виноградів. Чоловік скоїв наїзд на п'ятьох людей, в результаті чого загинула жінка. 35-річний зловмисник на ґрунті неприязних стосунків умисно збив свою 34-річну рідну сестру, яка була в компанії свого співмешканця і трьох сусідів. Всі постраждалі отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості, а жінка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Нагадаємо, 7 грудня на Волині сталася моторошна ДТП, унаслідок якої загинула 59-річна жінка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Хмельниччині, 5 грудня, сталась моторошна дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Також "Знай.ua" писав, на сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП - на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі.