У Швеції в місті Мальм 18-річний юнак скоїв подвійний вибух і сам же від нього постраждав. Зараз за життя винуватця борються лікарі. Про це стало відомо з видання The Local.

Повідомляється, що хлопчик з невідомою метою створив дві саморобні бомби і розмістив їх по різних районах міста – така попередня версія слідства. Адже вибухи пролунали з різницею в хвилини. Одна бомба здетонувала після обіду 8 грудня в житловому будинку в районі Кроксбек, де знаходився потерпілий (він же передбачуваний винуватець). Але хвилинами раніше надійшло повідомлення про аналогічний вибух.

Поки лікарі витягують хлопця з того світу, до його палаті приставлені правоохоронці.

Поранений "знаходиться під вартою за причетність до першого вибуху, і ми зараз розслідуємо наявність інших зловмисників", заявила прес-секретар поліції Мальме Ганна Геранссон.

Раніше Знай.uа писав про руйнівну пожежу. У Києві вогонь неймовірної сили охопив 46-поверховий будинок.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У Печерському районі Києва в суботу, 8 грудня, в кімнаті охорони, яка знаходиться в підвалі 46-поверхового житлового будинку, сталося загоряння. Про це повідомили в прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У 17:25 в столичну Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на Кловському узвозі, 7-А.

На місце пожежі негайно були направлені рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Як виявилося, пожежа виникла в кімнаті охорони, яка знаходиться в підвалі 46-поверхового житлового будинку. Не гаючи часу, вогнеборці приступити до гасіння пожежі.

У 17:48 пожежа була локалізована, а о 18:04 – ліквідовано.
Варто нагадати, що в нічному клубі Lanterna Azzurra, який знаходиться в провінції Анкона в Італії сталася масштабна трагедія. З-за паніки і тисняви під час концерту репера Sfera Ebbasta загинули шестеро людей, близько 120 були травмовані. Місцеві ЗМІ зазначають, що люди почали панікувати після того, як хтось розпилив "пекучий спрей", ймовірно перцевий балончик.

Нагадаємо, у Києві сталася подвійна трагедія, рятувальники в посиленому режимі рятували ресторан і дитсадок з пекельного вогню. Вночі 8 грудня горіли відразу два великих будинки. Відомо, що загоряння виникло в одному з дитячих садочків та ресторані.

Як повідомляв Знай.іа, під Одесою через страшний вибух постраждалих розвозили "швидкі". Постраждав 56-річний чоловік, який є власників будинку, а також його старенька мати.