У Харкові на ходу зайнявся тролейбус, в якому перебували пасажири. Інцидент стався в районі вулиці Гвардійців-Широнінців.

Про подію кричать соцмережі і місцеві ЗМІ. Тролейбус №24 слідував своїм маршрутом, коли почалося загоряння, іскри посипалися просто на голови людям, які їхали всередині салону. Про це стало відомо зі слів очевидців. На щастя, постраждалих в результаті інциденту немає, так як співробітники транспортної служби вчасно відреагували на події і евакуювали пасажирів. Де в кого точково пропалений одяг.

Швидше за все, епіцентр займання знаходився посередині тролейбуса в місці так званої сполучної "гармошки".

Нагадаємо, прокляття над Харковом чи простий збіг: у Харкові страшне ПП налякало все місто.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно у Харкові сталасья ДТП.19-річна дівчина на іномарці знесла стовп і вилетіла на трамвайні колії. Вона була за кермом автомобіля марки Mercedes ML і не впоралася з керуванням. В результаті аварії постраждали водій та 20-річний пасажир кошти, якого медики доставили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою та забоями.

Страшна аварія також сталася в Закарпатській області в місті Виноградів. Чоловік скоїв наїзд на п'ятьох людей, внаслідок чого загинула жінка. 35-річний зловмисник на ґрунті неприязних відносин навмисне збив свою 34-річну рідну сестру, яка була в компанії свого співмешканця і трьох сусідів. Всі постраждалі отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості, а жінка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Нагадаємо, 7 грудня на Волині сталося жахливе ДТП, в результаті якого загинула 59-річна жінка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Хмельниччині, 5 грудня, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Знай.іа" писав на сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП - на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі.

Тим часом київського маршрутчика спіймали за непотрібним заняттям – він робив це прямо в салоні автомобіля, пасажири обурені.

У Києві пасажири випадково застали водія маршрутки за досить дивним заняттям. Чоловік, навіть не соромлячись, справляв нужду прямо в салоні, чим викликав гнів очевидців.

"Щоб не відморозити собі чоловічу гордість, водій маршрутки 439 тупо справляє нужду в салоні на кінцевій. Приємною поїздки, пасажири", – йдеться у повідомленні.

Цікаво, що інцидент викликав справжній ажіотаж серед користувачів мережі, повідомляє Politeka.