Жахлива трагедія за участю українців трапилась на вихідних у 7 годині ранку в Словенії на трасі поблизу містечка Мурска-Собота.

Відомо, що у ДТП загинула 63-річна українка. Ще кілька пасажирів буса отримали поранення. Про це повідомляють словенські ЗМІ.

Правоохоронці зазначають, що бус Mercedes Benz Sprinter через невстановлені обставини поламався посеред траси, після чого у нього врізався інший мікроавтобус. Через зіткнення обидва транспортні засоби викинуло у кювет. Відомо, що автобуси мали українську реєстрацію.

У соціальних мережах пишуть, що один із мікроавтобусів (за попередніми даними, червоний) був з Тернополя. В ньому крім водія, не було пасажирів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наразі усі обставини ДТП та прізвища потерпілих встановлюються.

Раніше повідомлялось, що київського маршрутника спіймали за огидним заняттям. Чоловік, навіть не соромлячись, справляв нужду просто у салоні, чим викликав гнів очевидців.

Втім, не тільки водії провокують скандалі, а й плачевний стан самих маршрутних таксі, котрі попри численні поломки щодня випускають в рейси, ставлячи тим самим під загрозу життя пасажирів.

Нагадаємо, у Болівії на трасі Ла-Пас-Ачакачі в результаті зіткнення двох мікроавтобусів загинули 17 людей.

Як повідомляв "Знай.ua", у Харківському районі Києва сталася жахлива аварія, дівчина на автомобілі Toyota RAV4 збила чоловіка на пішохідному переході. Також "Знай.ua" писав, що скандальний Панін потрапив у ДТП в центрі Москви, актора терміново госпіталізували.