У Новій Зеландії виявили тіло доньки відомого британського мільйонера Грейс Міллан, про місцезнаходження якої нічого не було відомо, починаючи з 8 грудня. Раніше повідомлялося, що Грейс пропала під час кругосвітньої подорожі, пише Daily Mail.

Тіло дівчини було виявлено вчора, 9 грудня, в кущах, неподалік від так званої Мальовничій дороги (Scenic Drive). За версією слідства, вбивця привіз тіло туди на автомобілі, взятому в оренду. Пізніше даний транспортний засіб був виявлений в місті Таупо, розташованому на території Нової Зеландії на відстані 300 кілометрів від тіла.

За словами детектива Скотта Беарда, перш ніж остаточно стверджувати, що тіло належить саме Грейс Міллан, необхідно провести ще ряд експертиз. Тим не менш, вже існують докази того, що це саме вона.

«Тіло необхідно обстежити, але зібрані нами за кілька днів докази доводять, що це Грейс», - каже детектив.

Більш того, він повідомляє, що співробітникам поліції вже вдалося знайти і затримати 26-річного хлопця, який підозрюється в скоєнні даного злочину.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, таємнича історія трапилась на конкурсі “Міс Всесвіт”. Одна з учасниць конкурсу краси "Міс Всесвіт - 2018" зникла дорогою на подію. Та стало відомо, що представниця Сьєрра-Леоне Естер Бангура знайшлася.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що коханці чоловіка Ані Лорак втерли носа на Міс Україна Всесвіт.

"Знай.ua" також писав, що титул найкрасивішої жінки Польщі виграла красуня, одом з України.