Дівчина зі Львова зазнала нападу готельного ведмедя в одному з комплексів відпочинку на Верховинщині. При цьому власник бази відпочинку спростовує ці дані і заявляє, що звір ні на кого не нападав.

Постраждала Катерина Брыкун розповіла про те, що трапилося в селі Голошино на своїй сторінці в Facebook і попросила допомоги у всіх небайдужих. Описана в повідомленні ситуація з дикими тваринами на базі відпочинку "Християна", де вона зупинилася зі своїми друзями, була небезпечною і жорстокою. У соціальній мережі Катерина зазначила, що на території комплексу вільно пересувалися дикі лисиці, які дозволяли собі їсти її вечерю прямо з тарілок, заплигувати на крісла і заходити до кухні. Найбільш сумною пам'яткою був великий ведмідь, який замість барлогу сидів у тісній клітці без будь-якої огорожі. Через її прути він міг вільно просунути лапу, але ніякого нагляду і попереджають про це табличок ніде не було. При цьому поряд знаходилася дитячий майданчик, який мав вільний доступ до клітки з ведмедем.

Катерина стверджує, що прийняла рішення зняти відео біля клітки, щоб в подальшому виправити сформовану ситуацію, але, коли вона перебувала в метрі від ведмедя, той раптово напав на неї. Схопивши дівчину за куртку, він почав затягувати її в клітку. Невідомо, чим би все закінчилося, якби за постраждалу не заступилися її друзі.

На даний момент Катерина перебуває в лікарні, де їй доведеться лікуватися ще місяць. Вона обурена тим, що власники комплексу досі не писали і не дзвонили, не відповідали на численні запити. Єдина співробітниця бази жодних документів на тварину надати не змогла. Після реабілітації дівчина планує притягнути винних до відповідальності і врятувати звірів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українки привабливі навіть для ведмедів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.иа": білий ведмідь замість риби вирішив перекусити туристами.

Також Знай.иа" писав, голодний клишоногий вирішив відвідати поліцейських в їх ділянці.