Чоловік отримав травми, несумісні з життям.

У понеділок, 10 грудня у Харкові на перехресті вулиць Миру та Північної Індустріального району на будівництві помер робітник. Про це повідомляє поліція Харківської області.

Інцидент стався близько 11.45. За інформацією правоохоронців, 46-річного чоловіка засипало грунтом під час будівельних робіт. Він загинув на місці, його тіло вже відправили в морг.

Поліція встановлює всі обставини події.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у нових державних будівельних нормах з містобудування (ДБН "Планування і забудова територій") з'явилися нові правила проектування і розташування парковок. Так, згідно діючих норм тепер заборонено організовувати постійні чи тимчасові відкриті автостоянки всередині невеликих житлових кварталів площею до 3 га. Таким чином влада хоче збільшити комфорт мешканців та прибрати автомобілі з-під будинків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі на будівельному майданчику сталася масова бійка: охоронці будівництва напали на активістів, є постраждалі. Забіяк розняла поліція, задержавшая з десяток нападників. Масова бійка сталася на Гагарінському плато, де місцеві мешканці та активісти «Національного корпусу» осаджують будівництво компанії «Будова», яку пов'язують з сірим кардиналом неофіційними "господарем" Одеси Володимиром Галантерником. З будмайданчика на колишній території Будинку прийомів міськради несподівано вискочили працівники охоронної фірми та напали на демонстрантів. Вони використовували палиці та газові балончики.

"Знай.uа" писав, що в одній з квартир Харкова поліцейські виявили тіло 39-річної жінки. Воно було муміфіковане. Поліцейські також провели огляд квартири і опитали сусідів. Вони встановлюють причини і обставини смерті жінки. В даний час тіло 39-річної загиблої направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.