У Києві чоловік розбещував двох малолітніх дівчат. Педофіла засудили до 12 років позбавлення волі.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратори міста Київ.
"За принципової позиції Київської місцевої прокуратури №4 у суді оголошено обвинувальний вирок 53-річному чоловіку, який вчинив насильницькі дії сексуального характеру стосовно двох сестер 7 та 10 років", - йдеться у повідомленні.
Правоохоронці з'ясували, що обвинувачений перебував у дружніх відносинах з батьками дівчаток. Прикриваючись такою дружбою, він запрошував їх до себе додому, де вчиняв з ними розпусні дії.

Його вину повністю довели його причетність до вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 153 КК України та ч. 2 ст. 156 КК України, тобто задоволення статевої пристрасті неприроднім способом та вчинення розпусних дій щодо малолітніх осіб. Однак чоловік так і не зізнався у скоєному.
Раніше це злочинець вже притягувався до кримінальної відповідальності. Його ув'язнювали за вчинення аналогічних злочинів. Наразі зловмисник утримується під вартою до вступу вироку у законну силу.
Нещодавно дизайнер Гоша Рубчинський звинувачується в педофілії. Це подія чекає бути самим гучним скандалом в 2018 році, що минає. В Мережі "засвітилися" листування Рубчинского з 16-річним хлопцем, де хлопчик називає його своїм кумиром, а Гоша просить його прислати фото з ванної.