На Миколаївщині місцеві фермери і поліція затримали п'ятьох зловмисників, які вкрали гроші в одному з житлових будинків. Намагаючись втекти від правоохоронців, зловмисники протаранили автомобіль поліцейського.

Про інцидент повідомило регіональне управління Нацполіції. Події, схожі на вестерн, розгорталися в селі Петропавлівка Братського району Миколаївської області.

Жителі села помітили підозрілий автомобіль Honda іноземної реєстрації, який кілька днів їздив вулицями. Фермери вирішили поцікавитися у чужинців, яка ціль їхнього візиту до села. Але як тільки чоловіки наблизилися до машини, водій з чотирма пасажирами спробували втекти.

Фермери покликали на допомогу інших місцевих жителів і повідомили про все у районну поліцію. У цей час до поліції надійшло повідомлення від жителя тої ж Петропавлівки про те, що, повернувшись додому, він побачив, що в його будинку хтось побував і викрав 10 тисяч гривень.

А далі все, як в кіно. Намагаючись втекти від правоохоронців, п'ятеро зловмисників на Honda протаранили автомобіль поліцейського, який перекривав рух злодіям. Після цього злочинці на автомобілі заїхали в річку, тому змушені були покинути його і кинулися навтьоки.

Погоня і розшуки зловмисників тривали кілька годин. Злодіїв переслідували поліцейські Братського і Вознесенського району, а також близько 50 місцевих фермерів. Всіх п'ятьох злодіїв затримали біля села Воронівка Вознесенського району.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зловмисників у віці від 34-х до 57-ми років доставили в Братський відділ поліції. З'ясувалося, що всі вони з Одеси. В їхньому автомобілі знайшли відмички, ломи, рукавички та інші знаряддя злочину, а у самих затриманих вилучили велику суму грошових коштів.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею про крадіжку (ч.3 ст.185 КК України). Поліція перевіряє інформацію щодо причетності затриманих до скоєння ряду крадіжок не тільки на території Миколаївської та Одеської областей.

Нагадаємо, під Києвом поліція затримала грабіжників, які викрали 1,8 мільйона гривень з інкасаторської машини "ПриватБанку".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі поліція зупинила водія за порушення правил дорожнього руху. Після цього чоловік вистрілив собі в голову.

Також Знай.ua писав, на Закарпатті розлючені люди повстали проти убивці-односельця, гряде самосуд.