У Львіські області сталася аварія. Рейсовий автобус протаранив легковий автомобіль.

Про це повідомили очевидці у спільноті "Варта 1" у соціальній мережі Facebook.

"ДТП в смт. Івано-Франкове 03:20. Рейсовий автобус Ecolines протаранив легковий автомобіль AI 5616 BK. 4 загиблих, пасажири автобуса не постраждали", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Аварія сталася у ніч з суботи на неділю в селищі міського типу Івано Франкове, що розташоване у Явірському районі. Відомо, що четворе людей, які перебували у легковику марки Volvo загинули. Ще двох пасажирів автівки, 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного мешканця Харківщини, доправили у лікарню. У рейсовому автобусі перебувало 70 пасажирів. На щастя, ніхто з них не постраждав.

На місце події прибула Національна поліція. Правоохоронці встановили, що автобус рухався в напрямок Львова. За кермом був 42-річний житель Києва. Причину ДТП нині встановлюють.

Нещодавно на Одеській трасі біля населеного пункту Чабани сталася масштабна ДТП. Фура DAF протаранив шість машин. Аварія сталася близько 18:20. В результаті зіткнення отримали пошкодження наступні автомобілі: Opel Vectra, Renault Sandero, Volkswagen каравела, Volkswagen Tuareg, автобус "Богдан" і Mercedes ML350. Всі автомобілі рухалися зі сторони Києва.

Нагадаємо, що у Львівській області сталося зіткнення вантажного автомобіля та мікроавтобуса. В результаті, одна людина загинула, троє постраждали.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що в суботу ввечер на трасі Саки - Орлівка, що в анексованому Криму, водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням і врізався в дерево.

Також "Знай.uа" писав про те, що водій столичної маршрутки зі злості протаранив авто копів і кричав тварюка!