У Києві правоохоронці затримали групу чоловіків, які обкрадали квартири. Поліцейські затримали злодіїв на гарячому.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

"Співробітники карного розшуку столичного главку спільно з оперативниками Шевченківського управління поліції затримали квартирних крадіїв. Поліцейські побачили, як двоє чоловіків підсадили свого спільника у вікно квартири на другому поверсі в будинку на вулиці Щусєва", - йдеться у повідомленні.

Працівники карного розшуку затримали зловмисників біля під'їзду відразу після скоєння крадіжки. У чоловіків вилучили майже 7 тисяч доларів США, ювелірні вироби і техніку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Поліцейські випадково попітили грабіжників. Вони якраз пробиралися в квартиру багатоповерхівки. Після цього з вікна почали викидати речі. Затримали спільників фактично відразу після скоєння квартирної крадіжки.

Трьох правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Усі вони – уродженці Одеси та Одеської області, двоє з них - раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів, а третій у поле зоре правоохоронців не потрапляв. Усім правопорушникам загрожує до 8 років ув'язнення.

Нагадаємо, поліція заявила про небезпечних злочинців зі снодійним. Напередодні в Маріуполі засудили двох злочинців за пограбування жителів міста з використанням снодійного.

Раніше повідомляли, що в Оболонському районі Києва продавчиня ювелірних виробів обікрала своє робоче місце.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 6 вересня у Києві поліція затримала чоловіка, який вкрав у молодої людини сумку з грошима. Користувачі мережі "дізналися" злодія. Ним виявився актор Дінеш з телесеріалу "Кремнієва долина".