В окрузі Лун'янь провінції Фуцзянь на південному сході Китаю кілька днів тому чоловік із ножем викрав автобус і зніс кілька людей. За попередніми даними, в результаті нападу п'ятеро загинули, більше 20 постраждали, а самого злочинця вдалося затримати.

Сталося це вранці 25 грудня. Як зазначають місцеві ЗМІ, інформації про його особистості і мотиви не надходило.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео видно, що практично ніхто з перехожих навіть не намагався втрутитися у ситуацію. Пізніше, коли сутичка набула обертів, з'явилися правоохоронці.

Затримати зловмисника виявилося не так вже й просто, він опирався і навіть намагався застосовувати силу, але не вийшло. Поки невідомо, що світить чоловікові за подібний вчинок, адже китайська законодавча система славиться на весь світ своїми суворими правилами та покараннями.

Дивіться: Чоловік з ножем викрав автобус (Китай)

Нагадаємо, у Київській області затримали чоловіка, який жорстоко жінку на будівництві, йому загрожує довічне ув'язнення. Як повідомляв "Знай.ua", у Мексиці в авіакатастрофі загинули високопоставлені чиновники - губернатор штату Пуебла Еріка Алонсо і її чоловік сенатор Рафаель Морено Вальє. Також "Знай.ua" писав, на автошляху "Суми-Ромни-Пирятин", поблизу села Красне водій маршрутки "Мерседес-Спринтер" сполученням "Київ-Суми" не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав у кювет та перекинувся.