В електричці у Львівській області хулігани влаштували бійку. Постраждала жінка-поліцейська. Про це повідомляє ZAXID.net з посиланням на місцеве відділення поліції. Правоохоронці розповіли, що інцидент стався 25 грудня.

Відомо, що про бійку в поліцію повідомили близько 11:00. Електричка наближалася до станції СМТ Красне. Правопорушники, які перебували у першому вагоні, крім бійки здійснювали інші хуліганські дії.

Під час затримання, молоді люди чинили опір поліції. Коли жінка-поліцейська встановлювала обставини та особи хуліганів, один з учасників бійки накинувся на нього та побив. Він наносив удари по обличчю та голові. Капітана поліції довелося госпіталізувати з струсом мозку та забоями тіла, розповіли в поліції.

Затриманий – 47-річний житель Буського району. Йому незабаром буде обрано запобіжний захід. Інші учасники бійки також встановлені.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу", яка передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі) і ч. 2 ст. 296 ККУ (хуліганство, що передбачає обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі до чотирьох років).

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Проводиться досудове розслідування.

Раніше "Знай.uа" писав про скандале, який стався в мережі із-за молодої київської поліцейської. Коментатори вважали, що вона занадто гарна для того, щоб перебувати на посаді і дорікнули дівчині в непрофесіоналізмі.

Нагадаємо, криваве побоїще на Різдво: на Закарпатті сталося щось страшне.

В соціальній мережі Facebook розгорівся неабиякий ажіотаж навколо юної дівчини-копа з неабиякими зовнішніми даними. Поліцейська по імені Наталя стала зіркою мережі співтовариства dtp.kiev.ua.

Фотографії відразу викликали шквал коментарів, не всі з яких позитивні. Одні захоплюються красою Наталії, інші заявляють, що вона виглядає дуже зухвало і взагалі, їй місце в стриптиз-клубі, якщо не на панелі.

Зазначимо, що Наталя не докладала жодних особливих зусиль, щоб сподобається користувачам, арештантам або кому-небудь ще, і вже точно не прагнула епатувати публіку. Вона просто народилася красивою і підтримує це гідність. Правильні риси обличчя, гарна фігура, акуратні зачіска і макіяж – абсолютно незрозуміло, чому всі напустилися на леді-копа.

Нагадаємо, понад 200 українців стали жертвами тороговли людьми: шокуюча статистика МВС.