29 грудня у Львівській області потяг на смерть збив чоловіка.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облгосаадміністрації Facebook.

Пригода сталася о 18:50 на перегоні Глинна-Щирець.

"При прямуванні резервом, поїзд №4651 смертельно травмував жителя с. Сердица Пустомитівського району, 1964 року народження. Затримок у русі потягів не було. Обставини події встановлюються", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на перетині проспекту Академіка Палладіна, бульвару Вернадського і вулиці Академіка Єфремова зіткнулися відразу чотири автомобілі. Зазначається, що через масштабну автотрощу утворилася велика пробка на всі напрямки руху. Відомо, що сама аварія сталася ще в 08:00 ранку. За попередніми даними поліції, водій Toyota Camry рухався по вулиці Академіка Єфремова в бік бульвару Вернадського, в цей же момент на проспекті Палладіна не працював світлофор.

Як повідомляв портал "Знай.uа" легковий автомобіль з п'ятьма пасажирами в салоні, рухаючись по трасі Київ-Чернігів, не впорався з керуванням і на повній швидкості врізався у вантажівку. Після сильного удару легковик перетворився в купу металу - рятувальникам довелося зрізати дах. Поліція припускає провину дорожніх служб. За кілька хвилин до жахливої аварії тут же сталося ще одне ДТП: "Opel", з розмаху врізався у сміттєвоз.
"Знай.uа" писав, що зіткнулися автомобіль Opel і сміттєвоз. Троє людей з легкового автомобіля загинули, ще двоє перебувають у важкому стані. За попередньою інформацією, чоловік за кермом сміттєвоза зупинився на трасі для надання допомоги іншому водієві. У цей момент Opel c водієм і чотирма пасажирами втратив керування на слизькій дорозі і влетів у вантажівку ззаду. В результаті удару сміттєвоз та легковик відкинуло на узбіччя. Водій і дві жінки-пасажири легкового автомобіля померли на місці. Ще двоє пасажирів доставлені в найближчу лікарню.