У центрі російського Магнітогорська, де напередодні Нового року через неполадки із газом обвалився будинок, вибухнуло маршрутне таксі. Про це повідомила радіостанція Говорить Москва.

За словами очевидця, перед цим було чути "як мінімум три сильних хлопка". Представники екстрених служб повідомили, що в результаті вибуху постраждали три людини.

Видання з посиланням на очевидців повідомляє, що перед вибухом в маршрутці "були чутні постріли". Інші свідки події стверджують, що там вибухнув газовий балон.

Телеграм-канал Mash без посилання на джерело інформації повідомляє, що інцидент стався поряд з будинком, де 31 грудня в результаті вибуху газу обвалився під'їзд.

В управлінні МНС по Челябінській області повідомили, що інформація про подію уточнюється.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Можливо, там мав місце злочин, працюють силовики", - сказали у відомстві.

Видання Readovka у своєму телеграм-каналі опублікувало відео вибуху автомобіля. На ньому видно, що перед вибухом автомобіль загорівся.

Нагадаємо, що рятувальники припинили пошук жертв вибуху у Магнітогорську: надії знайти вцілілих більше немає.

Раніше "Знай.ua" повідомляа, що з-під завалів будинку в Магнітогорську дістали немовля: відео "другого народження" дитини.

Також "Знай.ua" писав, що у Кропивницькому подружня пара з дітьми 6 і 11 років загинули, отруївшись чадним газом. Через деякий час їх тіла виявили сусіди, які й повідомили про подію в ДСНС.