Інцидент стався в районі блокпоста в Кремінній Луганської області.

В Донбасі на блокпосту 1 січня 2019 року застрелився поліцейський. Цю інформацію підтвердили сьогодні LIGA.net джерела в обласному управлінні поліції.

Інцидент стався недалеко від міста Кремінна Луганської області, поліцейському було 33 роки.

Співрозмовник уточнив, що поліцейський вистрілив собі пістолетом в голову. Причини самогубства поки що не повідомляють.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонник вийшов зателефонувати і застрелився.

Інспектора прикордонної служби було знайдено мертвим з вогнепальними пораненнями - тіло виявлено за кілька кілометрів від місця несення служби.

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянин прийшов до колишньої за речами і вийшов у вікно: відео 18+.

Жінка, з якою він раніше перебував у відносинах, пояснила, що він прийшов до неї просто поговорити. Після мирного і спокійного діалогу, чоловік, який здавався цілком адекватним, сказав, що піде на балкон, щоб забрати речі, які там зберігалися. Утім, замість цього стрибнув вниз. Медики, які прибули на виклик, нічим не змогли допомогти самогубці – травми, отримані чоловіком в результаті падіння з висоти, виявилися смертельними.

"Знай.uа" писав, що до кордонів України російські влади стягують все більше і більше танків, ситуація напружена до межі. Так, в мережі опублікували супутникові знімки Google Earth, зроблені в наприкінці листопада і демонструють передмістя Каменськ-Шахтинського в Ростовської області Росії.