В суботу ввечері 5 січня, в Центральному районі міста Маріуполя Донецької області в житловій квартирі пролунав страшний вибух.

О 21:20 надійшов виклик в поліцію. Слідчо-оперативна група одразу ж вирушила на місце події. В результаті вибуху, за попередніми даними, загинуло дві людини.

Цю інформацію повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"За попередньою інформацією в квартирі на третьому поверсі вибухнула граната, загинуло дві людини. Труп одного з них звисає з вікна з відірваною кінцівкою. Під вікном видно величезну калюжу крові. На місці працюють вибухотехніки, поліція і військові. Також видно 3−4 машини медиків. Обставини події уточнюються". розповів очевидець

Також повідомляється, що один із потерпілих перед вибухом нібито кликав на допомогу.

Нагадаємо, маріупольське видання 0629 уточнює, що вибух стався на 3-му поверсі багатоповерхівки. Ймовірно вибухнула граната. Найстрашніше жителі Маріуполя побачили потім. Тіло одного із загиблих перевалилось через вікно. У загиблого відірвана кисть руки.

Раніше портал писав, в мережі з'явилося відео вибуху маршрутки в Магнітогорську, перед яким чутні звуки стрілянини з вогнепальної зброї. Відповідне відео виклали в YouTube очевидці.

Зараз вже відомо, що російські силовики не виключають версію про спільність з вибухом будинку, що стався трохи раніше в цьому ж місті. Крім того силовики розповіли, що всередині маршрутки, яка вибухнула перебувала величезна кількість вибухівки.