Сьогодні, 6 січня, в окупованому Донецьку сталася аварія.

Про неї повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах.

Вони відзначають, що на Ленінському проспекті на світлофорі в районі "Ремпобуттехніки" автобус зіткнувся з "Шевроле" і "Жигулі".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Подробиці з'ясовують.

Нагадаємо, Під Львовом сталося страшне ДТП, багато поранених і постраждалих: дитину не врятували

У ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали семеро чоловік, чотири дитини поранені.

у Львівській області у ДТП загинула дитина, ще шестеро осіб, серед яких троє дітей опинилися в лікарні. Про трагедію повідомляє спікер обласного управління Нацполиции Світлана Добровольська.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 січня, близько 13:10, на автодорозі "Київ-Чоп", неподалік від села Ясенів у Бродівському районі. Як попередньо встановили поліцейські, зіткнулися легковик Ford Fiesta і мікроавтобус Ford Transit", – пише спікер.

З-за зіткнення поранено семеро осіб, чотири з них – діти. Неповнолітня дівчинка, яка отримала серйозні травми, померла по дорозі в лікарню.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група, поліція регулює рух транспорту. Деталі трагедії з'ясовують, вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Під Києвом сталося потрійне ДТП за участю копів: фото масштабної аварії

На Житомирській трасі під Києвом сталося потрійне ДТП, в якому брав участь поліцейський автомобіль.

Передає "Київ Оперативний".

ДТП сталося в суботу, 5 січня, на Житомирській трасі біля села Мрія. На дорозі зіткнулися авто марки Porsche, бус Volkswagen і поліцейська машина Skoda.

Також Знай.ua" писав про те, що Шкільний автобус перетворився в купу металобрухту і поховав дітей: лікарі з останній сил борються за життя уцілілих

Приватний шкільний автобус Индии впав в ущелину. Загинуло сім осіб, серед майже всі -діти.

Інцидент стався в штаті Хімачал-Прадеш на півночі країни, повідомляють місцеві ЗМІ.

Аварія сталася в суботу, 5 січня, близько 08:00 за місцевим часом. Недалеко від міста Сангрію шкільний автобус впав у глибоку ущелину.