Україну нещодавно шокувала новина про жорстоке вбивство 19-річної мешканки Новомосковського району, тіло якої знайшли у валізі в сміттєвому баку на проспекті Героїв в Днипре.

Результати судово-медичної експертизи свідчать про те, що смерть дівчини настала через механічну асфіксію (удушення - ред.). Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби дніпровської поліції.

"Згідно з довідкою судово-медичної експертизи смерть дівчини настала внаслідок тупої травми шиї та механічної асфіксії", - повідомили копи.

Також відомо, що в рамках справи, порушеної за фактом умисного вбивства, поліція вживає заходи, спрямовані на встановлення особи, причетної до зазначеного злочину. Додамо, що раніше поліція оприлюднила фото загиблої із закликом про допомогу в упізнанні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що смертельна аварія сталася 4 січня в другій половині дня в готелі "Дніпро" на Європейській площі в центрі Києва. За інформацією ЗМІ, персонал почав бити на сполох, коли не помітили ніякого руху в номері, де проживав громадянин Франції. Крім того двері кімнати були зачинені, через що прибиральниця не змогла вчасно зайти туди. Однак ніякої таблички "не турбувати" на ручці дверей не висіло.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Туреччині затримали підозрюваного у вбивстві двох студенток у Харкові. 20-річного втікача затримали біля могили батька на кладовищі. Стало ясно, що Цокмез Гусну Цан потрапив до Туреччини 2 січня, а потім його затримали силами місцевої поліції за запитом Інтерполу, передає DHA. Затриманого доставлено до турецького Бюро громадської безпеки. Інформацію про те, що підозрюваного затримали підтверджує заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін в Facebook.

"Турецька поліція в Стамбулі затримала громадянина Туреччини, 1998 року народження, підозрюваного у скоєнні наприкінці минулого року жорстокого вбивства двох іноземних студенток медичного факультету Харківського університету імені Каразіна, за місцем їх тимчасового проживання в Харкові", – каже В'ячеслав.

Нагадаємо, труп у валізі: загибла виявилася студенткою, з'ясувалися підозрілі деталі.

Як повідомляв Знай.uа у Києві дівчина викинулася з вікна 23 поверхи і залишила три записки: вирішила нашу проблему.

Знай.uа писав, кривавий Новий рік: копи кинулися шукати турка, підозрюваного у вбивстві харківських студенток.