З'явилася інформація, що включно до 11 січня російські окупанти повністю перекрили прохід суден Керч-Єнікальським каналом.

Про це пишуть російські ЗМІ, з посиланням на дані Росморречфлота.

Атака в Керченській протоці
Атака в Керченській протоці

Виявилося, що канал було закрито. А все тому, що аж до п'ятниці там лютуватиме південно-західний вітер силою 15-18 м/с. Принаймі, так аргументують перекриття в Росморрічфлоті.

Російський флот
Російський флот

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто також зазначити, що раніше про шторм, який пройде 10 і 11 січня попереджали МНС по окупованому Кримському півострову. За словами синоптиків, над Кримом знаходиться циклон, що приніс із собою досить сильний вітер, що переходить у дощ, ожеледь та туман.

Варто нагадати, що в мережі розповіли історію життя однієї з сімей в окупованому Криму. Про це стало відомо з повідомлення в Twitter відомого блогера "RoksolanaToday&Крим".

"Я і моя сім'я в окупованому Криму. Дітям скоро в школу і я боюся, того, що там будуть вселяти їм. Багато українців вважають нас зрадниками. Але це не так. Багато говорять, що якщо хочеться в Україну, збирай манатки і їдь. Але якщо всі українці виїдуть з Криму, ми його втратимо", – розповіла кримчанка Світлана Якименко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що затриманого в Ірані українського моряка Андрія Новичкова, якого підозрювали у вбивстві матроса судна Arezoo, звільнили. Про це 8 січня повідомив президент України Петро Порошенко на офіційній сторінці в Facebook. На даний момент український моряк знаходиться на території посольства України в Ірані.

"Було приємно потішити цією новиною бабусю Андрія Олену Миколаївну, яка чекала на визволення онука. Особисто подякував її за стійку позицію і віру у вирішення ситуації. Вона отримала від мене чіткий наказ – привести свій артеріальний тиск в норму і вже через кілька днів бути готовою обійняти свою рідну людину", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, флагман американського флоту увірвався до Чорного моря: готують жорстке покарання для Путіна.

Як повідомляв Знай.uа Україна готує Росії жорстоке покарання за затримання моряків у Керченській протоці: буде страшний суд.

Знай.uа писав, стало відомо, скількох українських патріотів схопили в Криму за рік.