У одній з квартир Львову 11 січня знайшли тіла молодих дівчини та хлопця.

Інцидент трапився в одній із будівель на вулиці Дорошенка. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції у Львівській області, передає VG Львів.

Зазначається, що поліція отримала повідомлення від лікарів, що прибувши на виклик, вони виявили в квартирі дівчину та хлопця без ознак життя.

"На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо з’ясували, що вчора близько 21.00 у квартиру на вулиці Дорошенка заселилися четверо молодих людей – двоє дівчат та двоє хлопців, які приїхали до Львова з Києва. Вранці одній з пар стало погано і вони викликали "швидку". Медики госпіталізували їх із діагнозом "отруєння чадним газом середньої важкості", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У іншій кімнаті квартири правоохоронці знайшли тіла двох інших хлопця та дівчини, віком 21 рік. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, чадним газом отруїлися шестеро молодих людей у селі Рай Тернопільської області.

Прикрий інцидент трапився в будинку культури. Колектив готувався до колядок, але після закінчення репетиції члени вертепу залишилися поспілкуватися. По завершенню репетиції шестеро з восьми членів колективу стали непритомніти.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що з-під завалів будинку в Магнітогорську дістали немовля: відео "другого народження" дитини.

Також "Знай.uа" писав, що у Кропивницькому подружня пара з дітьми 6 і 11 років загинули, отруївшись чадним газом. Через деякий час їхні тіла виявили сусіди, які й повідомили про подію в ДСНС.