Головного спеціаліста відділу управління державної власності Мінрегіону викрили в відкаті $ 5 тис.

Цю інформацію передає Gazeta.ua.

У повідомленні Департаменту захисту економіки Нацполіції повідомляється, що чиновник отримав гроші за надання в оренду приміщення.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Суб'єкт господарювання повинен був передати гроші визначеній ним людині. Про яке саме приміщенні йдеться правоохоронці не уточнюють.

Відомо, що в пяницу, 11 січня, службовця було затримано. Досудове розслідування проводиться в рамках кримінального провадження.

Чиновнику загрожує до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, одеські правоохоронці розпочали офіційне розслідування за отримання неправомірної вигоди працівниками в'язниці. Про це повідомили в прокуратурі Одеської області. Зокрема, в ході розслідування була встановлена причетність до низки злочинів посадових осіб пенітенціарної служби.

Так, у злочинній схемі був задіяний один з керівників Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції, а також два представника керівництва Голопристанської виправної колонії № 7 і Дарьєвської виправної колонії № 10.

Наголошується, що перелічені посадові особи налагодили незаконну схему закупівлі за завищеними цінами деревини у підприємця.

Раніше портал писав, український поштовий оператор "Укрпошта" вкотре вляпався у гучний скандал. Одна зі співробітниць поштового відділення у Чернігові привласнювала собі гроші, якими жителі Чернігова платили за комуналку. Кілька місяців, а саме – з червня по жовтень 2018 року жінка здійснювала свої протиправні дії. Подробиці скандалу публікує Бізнес.медіа, посилаючись на прес-службу обласної прокуратури Чернігова.

Нагадаємо, прикордонник погорів на хабарі, а докази вирішив з'їсти.

Як повідомляв "Знай.uа", в Одеській області погорів полковник поліції.

Також "Знай.uа" писав, що у Харкові відпустили копів-садистів.