На межі Шевченківського та Солом'янського районів Києва внаслідок обриву електромережі на тролейбусній лінії сталася жахлива ДТП з перекиданням авто.

Цю інформацію повідомляють Вартові.Еспресо.

На Повітрофлотському шляхопроводі стався обрив та провисання проводів електронапруги для тролейбусів.

Водій тролейбусу розповів, що у нього спрацювала сигналізація, яка сповістила про відсутність напруги у проводах. Він помітив, що вони провисли. Одразу ж, зупинивши свій транспортний засіб та знеструмивши його, водій поставив аварійні знаки на дорозі та помітив сам провід.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У той самий час водій Daewoo не побачив провід та наїхав на нього. Внаслідок чого автівку підкинуло до гори на рівень даху тролейбусу та сталось перекидання. На щастя водій Lanos значних травм не отримав та від госпіталізації відмовився.

Внаслідок аварії на дорозі в обидва боки утворився невеликий затор. Рух тролейбусів по цій лінії було зупинено. На місці події працюють аварійні служби та поліцейські.

Нагадаємо, що заступник Головкому Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко, який потрапив у ДТП в Миколаївській області, вирішив відмовитися від госпіталізації.

В результаті події заступник головкому Сухопутних військ отримав травму, проте вирішив відмовитися від госпіталізації. Про характер і ступінь тяжкості отриманих генералом травм невідомо.

Військовий, який керував автомобілем генерала, отримав закриту черепно-мозкову травму, травми грудної клітини та інші пошкодження. Його доставили Новоодеську Центральну районну лікарню.

Сьогодні ввечері на трасі Н-24 “Миколаїв-Благовіщенське” відбулося зіткнення двох автомобілів: Hyundai Terracan, Dawoo Lanos і сідельного тягача MAN з напівпричепом.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Євробляха розгромила мрію українських студентів, вони вклали в це останні гроші.

Також Знай.ua" писав про те, що переповнена маршрутка зіткнулася з легковиком на слизькій трасі.