Під час ралі "Дакар" екіпаж команди KAMAZ-master збив глядача, який не встиг відбігти вбік.

Про це повідомляє kp.ua.

Пригода сталася на 279-му кілометрі спецділянки. Під колесами виявився 60-річний чоловік з Південної Африки. Він спостерігав за перегонами, але не встиг вчасно втекти та потрапив під колеса.

В результаті інциденту чоловік отримав перелом стегнової кістки. Йому була негайно надана медична допомога.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пілот моменту зіткнення не побачив і не зупинився. У результаті його результат був анульований.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Red Bull, одна з топ-команд Формули-1, зацікавилася німецьким гонщиком Формули-3 Міком Шумахером, сином легендарного Міхаеля.

Red Bull має намір підписати з 19-річним Міком контракт до 2020 року, включивши в свою програму підтримки молодих пілотів.

За умовами договору, Мік зможе брати участь у молодіжній моносерии Формула-2 або дебютувати у Формулі-1 в складі Toro Rosso – команди, яка належить Red Bull.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кімі Райкконен йде з команди Ferrari по закінченні цього сезону.

Як повідомляє Sky Sports, Ferrari прийняла остаточне рішення попрощатися зі своїм основним пілотом. За інформацією видання, місце Райкконена займе пілот Sauber Шарль Леклер.

У свою чергу, 38-річний Кімі Райкконен підпише контракт з Sauber строком на два сезони. Зазначимо, що Райкконен дебютував в цій команді.

В Sauber вже офіційно підтвердили контракт з Райкконеном.

"Підписання контракту з Кімі Райкконеном на роль основного пілота – ключовий момент для нашої команди і важливий наступний крок до поставленої мети – впевненому прогресу в найближчому майбутньому.

"Знай.uа" писав, що 12 січня, в свій 34-й день народження, український форвард Артем Мілевський офіційно став гравцем Динамо Брест.Екс-форвард збірної України підписав з білоруським клубом контракт на два роки.

Раніше Мілевський вже виступав за Динамо Брест з 2017-го по 2018-й рік. За брестську команду відзначився Артем 10 голами в 38 матчах.

Попереднім клубом Мілевського була угорська Кішварда.