Бойовики за день, 12 січня, 2 рази обстріляли позиції українських військових у зоні проведення ООС на Донбасі. Про це повідомили у прес-службі ООС на офіційній сторінці в Facebook. Внаслідок обстрілу жоден український військовослужбовець не постраждав.

Як повідомляється, протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, обліковано два випадки порушень режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

"В результаті злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", - йдеться в повідомленні.

До речі, у повідомленні зазначається, що незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Противник відкривав вогонь з БМП-1 по позиціях Об'єднаних сил в районі селища Новотошківське на Луганському напрямку та з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів в районі хутора Вільний на Попаснянському напрямку", - додають у повідомленні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", путінські бойовики накрили українських героїв пекельним вогнем, є поранені. У зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі минулої доби 11 січня бойовики влаштували сім обстрілів, в результаті яких двоє бійців Збройних сил України отримали поранення.

Як повідомляв портал "Знай.uа": політологи впевнені, що Путін планує захопити Білорусь і відзначають, що в Кремлі більше не бояться Америки.

Також Знай.uа" писав, що українська армія провчила путінське збіговисько: немає ворога - немає стрілянини.

На тимчасово окупованих територіях Донбасу протягом минулої доби, особливо в ніч із 10 на 11 січня, проросійські терористичні угрупування тричі порушили режим припинення вогню.