11 січня в Київській області на Київському водосховищі під лід провалився снігохід.

Про це повідомляють Факти.

Поблизу села Страхолісся під час катання на снігоході провалилися під лід три людини. Одна із них врятувалася самостійно, а двоє вибратися на поверхню не змогли. Відстань від місця провалу до берега становить 2 кілометри, а глибина водойми в цьому місці — 10 метрів.

В пошуку зниклих задіяні 27 чоловік особового складу ДСНС і два катери на повітряній подушці «Марс». 12 січня тіло одного з зниклих підняли на поверхню. Тривають пошуку другого тіла.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у канадській столиці сталася кривава трагедія. Так, двоповерховий пасажирський автобус на високій швидкості влетів в зупинку на місцевому автовокзалі. У результаті аварії на місці загинули три людини, ще 23 з різними травмами забрали карети швидкої.

Аварія сталася на транзитної станції автовокзалу в районі Уэстборо. Двоє із загиблих пасажирів знаходилися на другому поверсі автобуса, ще один загиблий перебував на зупинці. За словами лікарів, дев'ять осіб, з 23 госпіталізованих постраждалих знаходяться в критичному стані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", варто нагадати, що в п'ятницю, 11 січня, на відвідувачів торгового павільйону в Харкові, розташованого в районі станції метро ім. Олександра Масельського, завалився дах. В результаті під завалами опинилися кілька людей, на даний момент все ще тривають пошуки потерпілих. За час пошуків з-під завалу дістали двох жінок і дівчинку, яких одразу ж направили в лікарню.

"Знай.uа" писав, що у Харкові 9 січня зіткнулися автомобіль Daewoo і маршрутний автобус. За словами очевидців, аварія сталася на вулиці Леся Сердюка. Автобус рухався по 41-му маршруту. Офіційна інформація уточнюється. За даними поліції, близько 12:00 9 січня патрульні отримали повідомлення про ДТП на проспекті Гагаріна, 98. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса Opel Vivaro не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дорожнє огородження. В результаті ДТП ніхто з громадян не постраждав.