11 січня СЦКК було зафіксовано пошкодження житлового будинку у зоні бойових дій.

Про це повідомила прес-служба Операції об'єднаних сил з посиланням на інформацію української сторони СЦКК.

9 січня близько 22:00 окупанти обстріляли зі стрілецької зброї населений пункт Чермалик, який знаходиться на північному сході від Маріуполя.

Наступного дня місцева мешканка Чермалыка повідомила, що напередодні куля потрапила в житлове приміщення її будинку, який розташований по вулиці Миру.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Спостережна група української сторони СЦКК прибула на місце події та зафіксувала пошкодження будинку. Так, три кульові отвори виявлені в металевій захисту вікна, віконному склі і внутрішньої стіни одній з житлових кімнат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що п'ять років тому полковник ФСБ Ігор Гиркин був командиром спецпідрозділу ФСБ "Крим", був перекинутий на Донбас, він захопив Слов'янськ та зробив перші постріли у війні на Донбасі, по суті, розпочав широкомасштабні бойові дії. І ось через п'ять років Гиркина вигнали з ганьбою з Донбасу самі куратори з ФСБ, він став опозицією і критиком путінського режиму і дійшов до того, що почав організовувати антипутінські мітинги - нарешті прозрів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишній священик УПЦ МП почув вирок від Новоайдарського районного суду Луганської області. Відомо, що чоловіка засудили до шести років позбавлення волі за співпрацю з путінськими бойовиками. За інформацією спецслужб, у квітні 2014 року настоятель одного з храмів Новоайдарського району примкнув до головорізам "ЛДНР". Відомо також, що на чолі групи антиукраїнськи налаштованих осіб клірик організував блокування автодороги в Луганськ, перешкоджаючи переміщення сил та засобів ЗСУ в район проведення АТО.
"Знай.uа" писав, що перший президент України Леонід Кравчук поспішив заспокоїти народ оптимістичною заявою – воювати з Україною Росія не буде.

"Путін офіційно сказав, що з Порошенком не буде обговорювати ніякі питання. Зруйнований Донбас Росія поверне, тому що він їй не потрібен. Але питання деокупації Донбасу і Криму не можна розглядати разом. До тих пір, поки не сядемо за стіл з Кремлем, нічого не буде".