Смертельний інцидент стався недалеко від комуни Обербарним близько полудня за місцевим часом.

Стало відомо, що дві людини стали жертвами катастрофи невеликого літака на території німецької землі Бранденбург в суботу. Про це повідомляється в електронній версії журналу "Шпігель".

Інцидент стався недалеко від комуни Обербарним близько полудня за місцевим часом. Попередньо зазначається, що літак зазнав катастрофи в полі. Інші подробиці події поки що не наводяться.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині невеликий літак здійснював посадку, в результаті чого збив трьох людей. Від отриманих травм двоє дорослих і одна дитина померли.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жахлива трагедія сталася на горі Вассеркуппе біля міста Фульда, що в центральній Німеччині.

Також повідомлялось, що у Німеччини біля міста Швабіш-Халль у федеральній землі Баден-Вюртемберг зіткнулися два невеликі літаки.

У поліції зазначали, що зіткнулися легкомоторний і спортивний літаки. Пригода сталася при заході транспортних засобів на посадку. Обидва пілоти загинули.

Нагадаємо, що літак, який летів з болгарського Бургаса до Москви "Боїнг-737" з російськими туристами на борту вразила блискавка. В результаті інциденту ніхто не постраждав, літак благополучно здійснив посадку.

Як повідомляв Знай.ua, вижила тільки дитина: пасажирський літак потрапив у страшну авіакатастрофу.

В Індонезії з дев'яти осіб, які були на борту літака Dimonim Air, вісім загинуло. Про це повідомляє Сіньхуа.

На бору літака було два пілоти і сім пасажирів. Серед них 12-річна дитина. Літак втратив зв'язок незадовго до спілкування пілотів з диспетчерським пунктом в Оксібілі.

Також Знай.ua писав, в мережу злили відео з місця аварії пасажирського літака, який в ніч на 10 серпня був викрадений з міжнародного аеропорту Сіетл-Такома.