У Краматорську сталася аварія. Автомобіль ВАЗ не розминувся з рейсовим автобусом. В результаті зіткнення загинула сім'я з трьох осіб і ще двоє людей госпіталізовані.

Про це повідомила прес-служба поліції Донецької області.

"61-річний водій автомобіля ВАЗ 2110 не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автобусом, в результаті чого 3 пасажири легкового автомобіля загинули на місці. Ще один пасажир доставлений в реанімацію у важкому стані", - йдеться в повідомленні.

Аварія сталася у суботу, 12 січня, близько 11:00 ранку. За словами поліції, причиною аварії стало те, що водій маршрутки не вибрав підходящої швидкості.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як зазначається, сам водій легковика отримав тілесні ушкодження. У той же час 20 пасажирів рейсового автобуса не постраждали.

За фактом інциденту правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Нагадаємо, що моторошна ДТП паралізувала міжнародну трасу: десятки автомобілів перетворились на купу металобрухту. У свою чергу місцева поліція повідомила, що на трасі "склалась" вантажівка перекривши дорогу автомобілям, які рухались позаду.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що в Дніпропетровській області патрульні поліцейські здійснили наїзд на чоловіка. Патрульні на службовій машині зупинили автомобіль Mazda, який рухався по вулиці Апостолівська. Пасажир вийшов з машини, а співробітники поліції на Toyota Prius продовжили рух і вчинили на нього наїзд.