У Києві на проспекті Гагаріна сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Чотири автомобілі врізалися один в одного. Інформація надійшла від спільноти "Київ Оперативний" у Facebook. Попередньо, це сталося в суботу, 12 січня, близько 14:40. На щастя, постраждалих під час аварії немає – всі водії відбулися легким переляком. Однак, як видно з фотографій, машинам знадобиться масштабний ремонт.

«Масштабне ДТП в Києві на проспекті Гагаріна. Чотири автомобіля, без потерпілих. Кажуть, почав «боулінг» «ВАЗ», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що страшна аварія паралізувала київський міст: на місці працює поліція, медики роблять все можливе.

Увечері 6 січня в Києві відбулося ДТП. На Московському мосту водій легковика не впорався з керуванням і врізався у відбійник.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Легковий автомобіль прямував у бік Петрівки, але водій, у зв'язку з погодними умовами, не впорався з керуванням, і в результаті влетів у відбійник.

На місці працюють патрульна поліція і швидка допомога.

Інформації про постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали семеро чоловік, чотири дитини поранені. у Львівській області у ДТП загинула дитина, ще шестеро осіб, серед яких троє дітей опинилися в лікарні.

через зіткнення поранено семеро осіб, чотири з них – діти. Неповнолітня дівчинка, яка отримала серйозні травми, померла по дорозі в лікарню.
На місці ДТП працює слідчо-оперативна група, поліція регулює рух транспорту. Деталі трагедії з'ясовують, вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

Як повідомляв портал "Знай.иа", негода, або київський Проспект Перемоги плавно перетворюється в геопатогенну зону? Десятки дорожньо-транспортних аварій сталися в цьому місці за короткий проміжок часу, у суботу, 5 січня.Йдеться про те, що люди могли постраждати, але «швидка» не може дістатися до місця події.

Журналіст Влад Антонов заявляє, що в районі метро Шулявська сталося вже 16 аварій."На проспекті Перемоги жах твориться, поки їдемо 16 аварій по проспекту перемоги, дуже сумно", - повідомив він.

"Знай.иа" писав, що двоє людей загинули в результаті аварії в Бучацькому районі. Нещастя сталося напередодні в кінці дня недалеко від села Доброполе на автодорозі Тернопіль — Івано-Франківськ. Там не розминулися вантажівка і Kia Sportage. За попередньою інформацією, фура їхала порожній і в якийсь момент його почало заносити. Вантажівка викинуло на смугу зустрічного руху і він врізався в іномарку.