У вівторок, 22 січня, стало відомо про страшну аварію на Столичному шосе у напрямку Обухова.

ДТП
ДТП

Про це повідомляє КиївОперативний та публікує моторошні кадри з місця трагедії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У повідомленні сказано, що водій та пасажир Таврії загинули у ДТП, рух транспорту на даній ділянці наразі ускладнено.

Причини та обставини трагедії поки невідомі, на місці працюють медики і правоохоронці.

Щойно на Столичному шосе (в бік Обухова) сталася смертельна лобова #ДТП. За попередньою інформацією, водій та пасажир Таврії загинули. Рух транспорту ускладнено.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 22 januari 2019

Нагадаємо, на Київщині сталася смертельна ДТП на трасі, водій однієї з вантажівок загинув на місці.

Інцидент стався у неділю, 20 січня, на Одеській трасі біля повороту на Чабани. Там зіткнулися дві вантажівки, передає Інформатор.

"Водій одного з автомобілів не впорався з керуванням і в'їхав у відбійник. Ззаду його наздогнала друга вантажівка, водія якого від удару буквально закарбувало в сидіння лобовим склом. Від отриманих травм він помер. Медикам, що прибули на місце ДТП, залишалося лише констатувати факт смерті", - йдеться у повідомленні.

"Швидше за все, вантажна машина марки Mercedes, за кермом якої перебував загиблий, перевозила продукти харчування. На її лобовому склі знаходився логотип Novus. Автомобіль прямував до Києва по Одеській трасі. А зареєстрований він у Броварах (Київська область)", - додають у поліції.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля. ДТП сталася близько 16:20.

Про це повідомляє Gazeta.zp.ua.

За попередньою інформацією, зіткнення сталося через слизьку дорогу. На щастя, ніхто не постраждав. В результаті аварії в бік зупинки “вул. Пушкіна” утворилася пробка.

Також Знай.ua писав про те, що позашляховик злетів з третього поверху парковки Торгового центру в Одинцово.