У Києві на проспекті Маяковського сталася серйозна ДТП за участю мікроавтобуса. Про це стало відомо з повідомлення новинного порталу Інформатор. Аварія сталася вночі на понеділок, 14 січня, 02:00. Мікроавтобус Mercedes Vito вилетів з дороги, зніс огорожу і впав у пішохідний коло. У результаті аварії серйозно постраждали водій та пасажирка автомобіля – вони потрапили в лікарню з серйозними переломами, але на щастя, вижили.

Що стосується автомобіля, то ремонту він, найімовірніше, вже не підлягає. У машини пом'ятий кузов, частини двигуна розкидані по вулиці, а масло розтеклося по стіні переходу.

Висвітлюючи подробиці події, портал пише, що мікроавтобус їхав по проспекту в напрямку бульвару Перова. Водій не впорався з керуванням на перехресті з вулицею Сержа Лифаря, машина вилетіла з дороги, зніс відбійник і впала в пішохідну частину кола.

Нагадаємо, раніше під Харковом сталася жахлива ДТП: трупи вирізали з купи металу.

Популярні новини зараз
З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

Під Харковом сталася смертельна автомобільна аварія. В результаті зіткнення мікроавтобуса Volkswagen і автомобіля Hyundai загинуло чотири людини.

Нещастя сталося 14 січня у 08:00, на автотрасі неподалік від міста Чугуєва, передає ГУ Національної Поліції в Харківській області. За попередніми даними, всі загиблі – дорослі, дітей немає. На місці працюють правоохоронні органи, зараз проводять огляд місця події. Подробиць трагедії поки немає, слідство встановить всі обставини і причини аварії.

Раніше в Дніпрі вантажівка на шаленій швидкості протаранив трамвай, пасажира терміново госпіталізували.

13 січня в Дніпрі водій вантажівки скоїв наїзд на трамвай на перехресті вулиць. В результаті постраждали дві людини.

Цю інформацію кореспондент УНН отримав у прес-секретаря патрульної поліції в Дніпропетровській області Людмили Копиленко.

"Водій "МАЗ" попередньо пояснив, що рухався по вулиці Січових Стрільців у напрямку вулиці Святослава Хороброго, і коли на перехресті загорівся червоний сигнал світлофора, то не спрацювали гальма, і він зіткнувся з трамваєм, який рухався по вулиці Святослава Хороброго", - сказала прес-секретар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Краматорську сталася аварія. Автомобіль ВАЗ не розминувся з рейсовим автобусом.В результаті зіткнення загинула сім'я з трьох осіб і ще двоє людей госпіталізовано.

Як наголошується, сам водій легковика отримав тілесні ушкодження. У той же час 20 пасажирів рейсового автобуса не постраждали.