У понеділок, 14 січня, помер почесний громадянин Харкова, екс-віце-мер міста Олександр Кривцов.

Цю інформацію повідомляє "Status QUO".

Олександр Кривцов

"Прийміть щирі і глибокі співчуття у зв'язку з настиглою вас непоправною втратою. Ми знали Олександра Станіславовича як досвідченого і професійного керівника, який своє життя присвятив місту Харкову. Його багаторічна робота в Харківській міській раді була присвячена служінню людям. Розум, знання і відповідальне ставлення до справи Олександра Станіславовича були спрямовані на поліпшення життя харків'ян і розвиток міста. Пам'ять про нього буде жити в серцях багатьох людей. Бажаємо вам сил і мужності пережити це горе". йдеться у співчутті міського голови

Кривцов Олександр Станіславович народився 3 вересня 1950 року в місті Вовчанську Харківської області. Трудову діяльність розпочав у 1973 році помічником майстра на Харківському авіаційному заводі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

З 1990 по 2001 рік працював головою Київської районної у місті Харкові ради. З 2001 по 2005 рік - заступник голови Харківської обласної державної адміністрації. В 2006-2012 роках - перший заступник харківського міського голови.

У 2009 році присвоєно звання "Почесний громадянин міста Харкова". Кандидат економічних наук, професор Національного аерокосмічного університету імені М. Е. Жуковського. Нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ та ІІ ступенів, орденом "Знак Пошани", орденом "За доблесть і честь", орденом "Чорнобильський Хрест: Мужність. Честь. Гуманність", орденом Української Православної Церкви Рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня, почесною відзнакою МНС України, міжнародним знаком Європейської академії бізнесу (Оксфорд, Великобританія).

Нагадаємо, мер Гданьска Павло Адамович, на якого напали з ножем під час благодійного концерту, помер у лікарні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", помер зірка "П'ятого елемента", світ не стримує сліз.

Також "Знай.uа" писав, золотий голос впізнавав кожен, померла легендарна українська співачка.