14 січня в Києві на Поштовій площі злочинці прикували перехожого наручниками до поручнів сходів і пограбували.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Двоє злочинців прибули на Поштову площу на автомобілі, на якому змінили номерний знак. Коли вони побачили потенційну жертву, напали на людину, прикували наручниками до поручнів сходів і потім відібрали рюкзак з грошима, а також особистими речами.

"Співробітники поліції провели комплекс розшукових заходів і встановили місцезнаходження одного підозрюваного, якого згодом затримали. Це 54-річний раніше судимий місцевий житель", - повідомив Владислав Іщенко, начальник Подільського управління поліції .

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тривають пошуки його спільника. За злочин чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що Києві біля станції метро Університет, на території ботсаду імені Олександра Фоміна було скоєно збройний напад на безпритульного чоловіка. Невідомий завдав волоцюзі кілька ножових поранень і зник у невыясненном напрямку. В екстрених службах про напад дізналися пізно ввечері четверга, 10 січень, близько 23:00. Бездомного госпіталізували з травмами середньої тяжкості – проникаюче поранення руки, сильна кровотеча.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на мера польського міста Гданська Павла Адамовича напали з ножем прямо на сцені під час благодійного концерту. Вибіг на сцену чоловік завдав градоначальнику кілька поранень.

53-річний Адамович, який займав пост мера Гданська в 1998 року, був госпіталізований в вкрай важкому стані і переніс п'ятигодинну операцію: ніж потрапив в серце, а також пошкодив органи черевної порожнини.

"Знай.uа" писав, що у Києві біля станції метро Університет, на території ботсаду імені Олександра Фоміна було скоєно збройний напад на безпритульного чоловіка. Невідомий завдав волоцюгу кілька ножових поранень і зник у невыясненном напрямку.

Стікаючи кров'ю, потерпілий дійшов до павільйону станції метро "Університет" де співробітники надали першу допомогу, а черговий викликав медиків і копів.