У Києві чоловік помер просто під час того, як робив покупки в супермаркеті.

Про нещасний випадок повідомив журналіст Влад Антонов на своїй сторінці в Facebook.

Мешканці Оболонського району стали очевидцями раптової смерті чоловіка в супермаркеті "Сільпо" по вулиці Маршала Малиновського, 34.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На місце трагедії за викликом виїхали медики, вони лише констатували смерть покупця. За попередньою інформацією, він помер від алкогольної інтоксикації.

На фото видно, що труп накрили чорним пакетом, а торговий ряд перекрили візками від покупців.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві на Гідропарку був знайдений труп дівчини без видимих ознак насильницької смерті, який лежав біля самої води. На вигляд їй не більше 30 років, а одягнена вона була лише в спідню білизну. На місце страшної знахідки оперативно прибули поліцейські, карета швидкої допомоги, слідча-оперативна група, а також співробітники ДСНС. Подробиці розслідування стануть відомі пізніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Печерським районним судом столиці була обрана міра запобіжного заходу для екс-боксера Очертяного у вигляді 60 діб утримання під вартою з можливістю внесення застави. Його обґрунтовано підозрюють у вбивстві співробітника УДО, яке відбулося в Києві, 2 січня. Як відомо, через деякий час підозрюваний сам з'явився в поліцію у супроводі свого адвоката.

Також "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловік залишився без кисті руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку. На даний момент він у важкому стані знаходиться в лікарні, лікарям довелося збирати його обличчя буквально по частинах.