Противник спробував зробити вилазку до позицій ВСУ, але поплатився за це - українські військові дали відсіч бойовикам.

Про це координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомляє в Facebook.

Українські військові підбили техніку бойовиків в районі населеного пункту Калинове. Противник поніс втрати в живій силі.

"Вчора, 13 січня, близько 19.00 в районі н. п. Калинове, сили ООС завдали шкоди противнику, що намагався зробити вилазку до передових позицій українських військ. Після виявлення противника, воїнами ООС був знищений МТ-ЛБ 2-го батальйону 6-го окремого механізованого полку 2 АК російсько-окупаційних військ", – написав Тимчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вчера, 13 января, около 19.00 в районе н.п.Калинове силы ООС нанесли урон противнику, пытавшемуся совершить вылазку к передовым позициям украинских войск. После выявления противника, воинами ООС был уничтожен МТ-ЛБ 2-го батальона 6-го отдельного мотострелкового полка 2 АК российско-оккупационных войск. Подтвержденные потери оккупантов - как минимум 1 уничтожен, 1 ранен (реальные потери могут быть большими). (на видео – фиксация подбитого МТ-ЛБ оккупантов, сделанная сегодня утром)

Geplaatst door Dmitry Tymchuk op Maandag 14 januari 2019

Він зазначив, що підтверджені втрати окупантів – як мінімум один бойовик ліквідований і один поранений. При цьому реальні втрати можуть бути більше.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Путін намагається реабілітуватися перед бойовика і обіцяє привілеї, однак експерти стверджують, що його обіцянкам не судилося збутися.

Окупаційні влади в "Л/ДНР" намагається створити у місцевого населення стійку переконаність у тому, що Росія буде видавати їм паспорти громадян РФ. Так, окупанти заявили, що документи на оформлення російського паспорта треба збирати за місцем проживання, а отримати його можна буде тільки на території Росії.

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінські окупанти перетворили в Горлівку пустельний місто, що явно видно на фото місцевих жителів. Деякі пишуть, що не всі є прихильниками російської сторони, а боролися і борються за Україну, однак деякі змушені доживати свій вік на знімному житло.

Також Знай.uа" писав, що терористи тимчасово окупованій території Донбасу поза себе від хамської поведінки по відношенню до них таксистів, а також численних вигуків "Слава Україні!" у громадському транспорті. Також про настрої простих жителів Донбасу красномовно говорить фраза, висловлена бойовиком – "Краще жахливий кінець, ніж жах без кінця", що дійсно є відображенням всієї суті "ДНР".