Соцмережу сколихнула гучна і моторошна справа за участі нових поліцейських.

Повідомляється, що четверо поліцейських у погонах і на підпитку побили перехожого, пограбували його і вивезли за місто. Інцидент трапився в Кременчузі, про це інформує сторінка "Жадный Петя".

"Серед перевертнів Олексій Шкурапет, Клим Івко та Євген Костенко. Двоє синіх копів докопалися до перехожого, почали бити. Їм на підмогу приїхали ще двоє на службовому "Пріус". Теж підключилися до бійки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці-перевертні затягли жертву в машину і вивезли за місто. Там забрали годинник, металевий браслет, мобільний телефон і гаманець, в якому було 1,8 тис. гривень.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вкрадене поділили, а чоловіка викинули. Зараз нелюдів закрили в СІЗО на 60 діб. Їх судитимуть," - зазначається.

Нагадаємо, в Чернівцях стався досить тривожний інцидент. Так у соцмережі Instagram на сторінці chernivtsigram з'явилося відео, на якому відображено, як двоє чоловіків посеред міста в денний час доби влаштували рукопашний бій.

"О 12:20 7 водій маршрутки почав бити пасажира - деталі встановлюються", - підписали відео автори матеріалу.

Як повідомляв Знай.uа, що в київській піцерії Mister Cat на вулиці Срібнокільська на чоловіка напали після того, як він станцював лезгинку. Йому вистрілили в спину з травматичного пістолета після того, як він станцював в установі. Інцидент стався 13 січня.

Чоловік кілька разів вдарив хлопця по обличчю, вибивши йому зуб. До хлопця на допомогу підбігли товариші, після чого почалася масова бійка. У розпал бійки один з чоловіків дістав травматичний пістолет, зробив попереджувальний постріл, а потім вистрілив у спину "танцюристу".

Також Знай.uа писав, поліцейський пес жорстко переборщив з наркотиками на рейв-круїзі: довелося викликати швидку.