Напередодні Нового року Одесу шокували жахливою новиною – у місті завівся маніяк-збоченець. Його жертвами ставали молоді красиві дівчата, яких він сманивал перспективою високих заробітків. У підсумку вони потрапляли у сексуальне рабство, більш того щомісяця сплачували данину ублюдку. Деякі жертви не витримували і зводили рахунки з життям, повідомляє Hyser.

Сергій Улокин, 43-річний одесит, організував у місті цілу «фабрику» порно індустрії, з збоченнями, зґвалтуваннями, побоями. Він же був головним «героєм» і єдиним клієнтом. Відрізнявся особливою жорстокістю і цинізмом, адже за всі пережиті жахи, дівчата не отримували ні копійки, а навпаки, примусово платили своєму катові. Як таке можливо?

Подумати тільки, цей нелюдь промишляв більше десяти років, за цей час його жертвами стали не менше двох десятків дівчат. Але точну кількість слідство досі не може встановити, адже не всі жінки психологічно готові розповісти свою жахливу історію. А багато хто до цих пір бояться нелюда і мовчать. На жаль, є й такі, які вже ніколи нічого не скажуть, що вони покінчили з собою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Не відомо скільки б ще тривав «бізнес» Сергія Улокіна, якби не трагічні обставини. Приводом до розслідування стали відразу кілька випадків. Про них нам вдалося дізнатися з джерел близьких до правоохоронців.

Не винесла кошмару

Восени в Одесі слідчу групу викликали на суїцид. Загинула молода жінка, років 30-ти. З усього було зрозуміло, що це самогубство. Але було одне «але». У жінки залишилися двоє дітей, яких вона дуже любила і не могла б залишити напризволяще. Почали «копати». Перевірили телефон, листування в соціальних мережах.

Звернули увагу на старі повідомлення. У них якась жінка запрошувала загиблу пройти кастинг для роботи моделлю. Йшлося про можливість заробляти великі гонорари за фото і відео зйомку з елементами еротики. Але відшукати писала не вдалося, екаунт виявився липовим.

Про те, що можливою причиною суїциду матері-одиначки став саме модельний бізнес розповіла правоохоронцям і знайома загиблої. Вона повідомила, що дівчина відчайдушно шукала додаткову роботу, щоб прогодувати дітей. Заїкалася про те, що отримала хорошу пропозицію і піде на проби. Але після цього стала замкнута, нервова, постійно в поганому настрої, скаржилася, що більше так не може. А через два тижні наклала на себе руки. Жах історії полягає ще і в тому, що у дівчини не було рідних, тому дітей довелося віддати в дитячий будинок. Після смерті мами, вони замкнулися в собі, і ні з ким не спілкуються, постійно плачуть.

Випадкова заява

Справа про суїцид зависло. Але в кінці осені до правоохоронців звернулася ще одна дівчина. Заявила, що якась жінка більше місяця розповідала, що у неї шикарна зовнішність і вона повинна працювати моделлю. А не так давно написала, що в Одесу на день приїхав кастинг-директор одного з відомих європейських модельних будинків - якийсь Алекс. І він може провести проби, більш того за них обіцяли заплатити.

Дівчина почала випитувати, що потрібно робити і скільки платять. У відповідь отримала «прайс»: 300-600 доларів за еротичну зйомку без особи, 700-800 доларів за відеозйомку статевого акту, від 1000 доларів за секс із збоченнями. Дівчина злякалася і припинила спілкування. А вже через два дні невідомі зламали її поштову скриньку і еккаунт в соціальних мережах. Там було багато фото і листування - дуже особиста.

Після цього все почалося. Зломщики почали шантажувати дівчину. Мовляв якщо вона не прийде на кастинг, то фото відправлять всім її рідним і знайомим. Був і альтернативний варіант - перевести 5 тис. Грн на рахунок. Вона це зробила і сподівалася, що від неї відстануть. Але на наступний місяць загрози повторилися. І дівчина пішла в поліцію.

Там швидко зрозуміли, що ця історія і суїцид матері-одиночки пов'язані. Почали розплутувати. І в підсумку вийшли на такого собі Сергія Улокіна. Це досить забезпечена людина, з гарною машиною і дорогою квартирою, одружений має двох дітей. І головне, що цей заможний чоловік ніде не працює.

Ловили довго

Спіймати маніяка виявилося неймовірно складно. Ловити треба було на «гарячому». Але одеський маніяк Улокін постійно вислизав - всю переписку в соціальних мережах вів через VPN, так що обчислити його місце знаходження було нереально. Крім того, карти, на які жертви перераховували щомісячну данину, були оформлені на підставних осіб.

Для упіймання негідника правоохоронці розробили цілу операцію. Підключили комп'ютерних фахівців і кілька дівчат, «готових» до кастингу. В результаті одеського маніяка взяли прямо в квартирі. Вилучили всі обладнання, зараз намагаються «дістати» компрометуючі відеоматеріали.

«З того, що вже вдалося встановити: Сергій Улокін, він же кастинг-директор Алекс, створював фейковий жіночі еккаунт в соціальних мережах. Шукав красивих дівчат і за допомогою психологічних прийомів заманював на квартиру. Обіцяв забезпечене майбутнє і високі гонорари. На пробах він без сорому займався з дівчатами сексом в збоченій формі. Все це знімав на приховані камери, так щоб не було видно його обличчя, - розповідає наш співрозмовник. - Природно грошей не платив, говорив що треба узгодити в головному офісі. Потім запрошував жертву на другу «пробу», де статевий акт був уже більше схожий на згвалтування, часом навіть з каліцтвами ».

Принижені, роздавлені жертви насильства навіть після двох-тригодинного знущання грошей не отримували. Були тільки обіцянку. А коли жертви відмовлялися приходити, хворий ублюдок Улокін починав шантаж. Повідомляв, що дівчина потрапила на штраф і повинна сплатити від 300 до 1000 доларів, інакше все брудне відео відправлять її рідним і друзям. Часто навіть висилав деякі фото.

Після цього врятуватися від маніяка-збоченця вже не було можливим. Жертви перетворювалися на рабинь і щомісяця платили своєму катові. Однією з нещасних виявилася і загибла мати-одиначка. Стало відомо, що Сергій Улокін вимагав з неї щомісяця 200 доларів. Але у неї таких грошей не було, а ганьби вона боялася більше ніж смерті.

В голові не вкладається, як земля може носити такого хворого виродка, який скалічив стільки доль. У нього ж самого двоє маленьких дітей, але це не зупинило мразь. Заради 200 доларів він довів до смерті бідну дівчину, а разом з цим зламав ще дві долі маленьких нещасних дітей. Адже їх мама просто хотіла трохи підзаробити на одяг та іграшки.

Сергія Улокіна затримали і звинуватили, але суд випустив виродка під заставу в 140 тис. Грн., які він напевно витребував з своїх жертв. Зараз справа триває, а маніяк-гвалтівник спокійно продовжує жити далі, вірячи в свою безкарність.