У столиці в останню путь провели загиблу 21-річну журналістку Анастасію Борсук, яка разом з хлопцем отруїлася чадним газом у Львові.

Молодих людей поховали 14 січня. Про це повідомила колега Насті Анастасія Браткова, передає "Страна".

"Сьогодні поховали нашу наймолодшу колегу Анастасія Борсук (Anastasia Barsuk). Їй було всього 21 рік! Настя відпросилася на чотири дні щоб поїхати з друзями до Львова. Добралися в четвер увечері, зняли квартиру в центрі, заселилися, і через кілька годин Настя і її молодий чоловік отруїлися чадним газом. Їх вбила квартира!", - пише Браткова.

За її словами, що на місце загибелі своєї дочки приїхали батьки Насті. Вони побачили стару піч з каміном, до якої підведений газ, звичайний кран і саморобну горілку на цеглі, камін без дверей і пов'язані з вентиляцією труби.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Слідство вже йде. Батькам намагаються довести, що діти самостійно намагалися розпалити камін, від чого і загинули. Але Настю знайшли загиблою в душі, а її хлопця - в кімнаті на дивані. Камін не чіпали", - пише Браткова.

Також колега загиблої просить місцевих слідчих покарати винних в події.

"І благаю Андрія Садового перевірити всі житло в старих будинках, які здають в оренду! Я особисто зроблю все можливе і неможливе для того, щоб ця смерть не залишилася безкарною! Цього хочуть рідні нашої Насті. А ми хочемо щоб більше ніколи таке не повторилося! Спочивай з миром, Настусю", - додала журналістка.

Нагадаємо, у одній з квартир Львову 11 січня знайшли тіла молодих дівчини та хлопця. Інцидент трапився в одній із будівель на вулиці Дорошенка.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що чадним газом отруїлися шестеро молодих людей у селі Рай Тернопільської області.

Прикрий інцидент трапився в будинку культури. Колектив готувався до колядок, але після закінчення репетиції члени вертепу залишилися поспілкуватися. По завершенню репетиції шестеро з восьми членів колективу стали непритомніти.

Також "Знай.uа" писав, що у Кропивницькому подружня пара з дітьми 6 і 11 років загинули, отруївшись чадним газом. Через деякий час їхні тіла виявили сусіди, які й повідомили про подію в ДСНС.