Правоохоронці показали відео з камер спостереження, які зафіксували напад на відомого українського співака DZIDZIO.

Відео опублікували на сайті Національної поліції Києва.

"Поліцейські з’ясували, що у потерпілого виник конфлікт із невідомими, які агресивно себе поводили та нецензурно лаялися, а потім вдарили чоловіка по голові та втекли двома автомобілями. Попередньо подію кваліфіковано за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні копів.

Ролик опублікували тільки зараз, щоб не залякати злочинців. Увесь цей час їх розшукували. Правоохоронці встановили особу нападників - це – 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В побиття Михайло Хома приїхав на ефір однієї з радіостанцій в Києві. Коли він уже підходив до входу, його оточила юрба невідомих чоловіків. Вони нецензурно лаялися та агресивно себе поводили. В кінці Михайла вдарили по голові і втекли з місця злочину на двох авто.

"Ми опитали потерпілого, відібрали пояснення у очевидців та вилучили відео з камер спостереження. Окрім цього, у Києві ввели оперативний план, за допомогою якого у сусідньому районі столиці знайшли один автомобіль. Також встановили фігурантів, які нанесли тілесні ушкодження. Це – 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів", - додав Владислав Іщенко.

Незабаром після інциденту поліція змогла знайти один з автомобілів, на яких їхали нападники. Варто зазначити, що інших учасників нападу на Хому досі не знайшли - чоловікам заочно повідомили про підозру.

Нагадаємо, жорстокий напад на відомого українського виконавця DZIDZIO (також відомий як Михайло Хома) всерйоз обурив його колег по музиці.

Також "Знай.ua писав, що Михайлу Хомі завдали множинні тілесні ушкодження, на даний момент його стан стабільно і життю нічого не загрожує. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Знай.ua", копи встановили дані про осіб, які напали на DZIDZO.