Під Києвом водій збив жінку з дитиною. Момент ДТП, яка могла закінчитись набагато трагічніше, потрапив на відео.

ДТП сталась 15 січня у місті Вишневе Київської області. Водій автомобіля ВАЗ збив жінку із дитиною, які переходили дорогу на пішохідному переході.

Про це повідомив Київ.Оперативний на своїй сторінці у Facebook та оприлюднив відповідне відео.

На кадрах видно, що жінка, тримаючи за руку маленьку дитину, стояла на переході і чекала, поки її пропустять машини. Водій зліва зупинився, пропускаючи їх. Лише після цього жінка почала переходити дорогу.

Коли вони вже майже перейшли, не очікувано з права з'явилось "Жигулі", яке збило матір з дитиною. Більший удар на себе прийняла жінка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повідомляється, що допомогу постраждалим в пригоді надавали медичні працівники. Стан потерпілих наразі встановлюється.

16+ Сьогодні зранку прямо на пішохідному переході у місті Вишневе водій #ВАЗ збив маму із дитиною. На щастя, всі живі. Допомогу надавали медичні працівники. Стан потерпілих на поточний момент встановлюється.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 15 januari 2019

Нагадаємо, у Львові швидка збила жінку з дитиною. За словами жінки, водій швидкої звинуватив її в ДТП і поїхав, залишивши без допомоги.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Миколаєві іномарка Hyundai Matrix збила жінку з дитиною, які переходили вулицю по нерегульованому пішохідному переходу. Від удару постраждалі відлетіли приблизно на 10 метрів від переходу і впали на асфальт.

Також Знай.ua писав, у Полтаві помер 15-річний хлопчик Артем Левченко, якого у листопаді 2018 року на пішохідному переході збив автомобіль марки Merсedes-Benz. За кермом позашляховика перебувала власниця ресторанного бізнесу Наталія Саєнко.