У Харкові двоє невідомих з вогнепальної зброї поранили співробітника правоохоронних органів. Чоловіки швидко покинули місце злочину і можливо в даний момент направляються до української столиці.

За інформацією місцевих ЗМІ, зловмисники які стріляли у поліцейського втекли на авто Daewoo Lanos синього кольору.

стрілянина
стрілянина

На даний момент, на жаль, поліцейські не знають перші літери номерного знака машини підозрюваних. Відомо тільки, що він закінчується на "1012АА". Незважаючи на те, що подія сталася в Харкові на вулиці Краснодольська, 171а, у копів є інформація, що зловмисники можуть зараз направлятися до Києва.

Також стало відомо, що поліція в Харкові і області ввела оперативний план "Сирена".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що в столиці поряд із пабом побилися дві компанії молодих людей у нетверезому стані. Інцидент стався вночі 15 січня, на проспекті Академіка Глушкова, в місцевому пабі "Портер". В результаті п'яної бійки є постраждалі. Відзначається, що бійка почалася в пабі, після чого компанії вискочили на вулицю, де сутичка продовжилася біля заправки GLUSCO.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кривому Розі чоловік вигнав дружину з квартири. Вона викликала поліцію. Після того, як правоохоронці прибули на місце подій, чоловік влаштував стрілянину по поліцейським. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Дніпропетровської області.

"Під час виїзду за викликом "домашнє насильство" порушник здійснив один постріл у співробітників патрульної поліції. Згідно із законом поліцейський прийняв рішення про застосування табельної зброї", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він виставив дружину за двері загальної квартири близько другої ночі. В той час в будинку знаходився їхній 11-річний син.

Нагадаємо, п'яний чоловік жорстоко розправився з сім'єю і сусідами, а потім застрелився сам.

Як повідомляв Знай.uа трагедія у київській піцерії: танець переріс у бійку та закінчився стріляниною, деталі.

Знай.uа писав, відомого репера жорстоко розстріляли: помер на руках лікарів.