У середу, 16 січня, стало відомо про жорстоке побиття на пограбування жінки на Харківщині.

поліція
поліція

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіціі в Харківській області.

Інцидент трапився у Лозовій неподалік від обласного центру.

У поліції повідомили, що зловмисник проник у квартиру 45-річної потерпілої, вдарив її кілька разів в обличчя і забрав телефон, мікрохвильову піч та особисті речі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В ході слідчих дій поліцейські затримали 35-річного жителя міста Лозова Харківської області. Речові докази злочину було вилучено на місці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (грабіж) КК України. Чоловікові загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі. Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Нагадаємо, у російському місті Ростов-на-Дону школярі жорстоко побили однолітка. Відео побиття з'явилося в мережі, його зняли очевидці.

Очевидці бачили інцидент з вікна власного будинку. На відео чути голос жінки, яка намагалася припинити бійку хлопців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Росії школярі ледь не вбили викладачку. Вчителька госпіталізована з численними гематомами та черепно-мозковою травмою після того, як неї напав учень.

Про це стало відомо з повідомлення правоохоронних органів міста Сизрань (Самарська область), де і відбулося побиття, передає РИА Новости. Видання пише, що педагог втрутилась в бійку двох школярів з спробою розборонити їх, однак 15-річний учень завдав їй удару по голові.

Поліція Росії
Поліція Росії

Пізніше в ЗМІ з'явилися і інші деталі нападу. Так, КТБ-Промінь повідомляє, що напад учнів на вчительку було сплановано заздалегідь. Один із старшокласників зірвав урок фізкультури і напав на жінку в коридорі біля спортзалу, потім до насильства приєдналися інші підлітки.

"Один з учнів восьмого класу завдав вчительці удар в обличчя, після чого жінка впала і втратила свідомість. Після цього до нього приєдналися ще двоє і стали копати її ногами", — повідомило джерело місцевого телеканалу.

Також Знай.ua писав про те, що няня, яку звинуватили в пияцтві і побитті однорічної дитини, висловила свою версію подій.