У Харкові тривають пошуки двох зловмисників, які жорстоко побили та підстрелили місцевого правоохоронця.

Про це повідомили у прес-службі поліції Харкова та розповіли про стан потерпілого.

У повідомленні йдеться, що у 39-річного поліцейського серйозні поранення шиї та голови, він перебуває в лікарні у тяжкому стані.

лікарня
лікарня

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що зловмисники напали на офіцера департаменту карного розшуку біля власного будинку, коли він вигулював собаку.

Нагадаємо, у Харкові двоє невідомих з вогнепальної зброї поранили співробітника правоохоронних органів. Чоловіки швидко покинули місце злочину і можливо в даний момент тікають до української столиці.

стрілянина
стрілянина

За інформацією місцевих ЗМІ, зловмисники які стріляли у поліцейського втекли на авто Daewoo Lanos синього кольору.

На даний момент, на жаль, поліцейські не знають перші літери номерного знака машини підозрюваних. Відомо тільки, що він закінчується на "1012АА". Незважаючи на те, що подія сталася в Харкові на вулиці Краснодольська, 171а, у копів є інформація, що зловмисники можуть зараз направлятися до Києва.

поліція
поліція

Також стало відомо, що поліція в Харкові і області ввела оперативний план "Сирена".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Харкові вбивство покупця, який напав на охоронця з ножем у супермаркеті "Рост", у поліції вважають законним. Генерал Олег Бех, начальник ГУ Національної Поліції в Харківській області, заявив, що охоронець діяв у згоді з законом і згідно інструкцій – захищав себе, передає Укрінформ.

"Службова перевірка за фактом стрілянини в супермаркеті "Рост", яка мала місце 5 грудня, показала, що поліцейський, який стріляв у покупця, який напав на нього з ножем, діяв законно", - зазначив Бех.

Також Бех додав, що поліція встановила: покупець мав проблеми з наркотиками, і в супермаркет з'явився в стані наркотичного сп'яніння. В ньому ж і напав з ножем на охоронця.

Також Знай.ua писав про те, що невідомий молодик у столичному мікрорайоні Оболонь нападає на перехожих та завдає їм ножові поранення.