У середу, 16 січня, в Києві сталася автомобильная аварія, яка закінчилася трагічно. На вулиці Пухівській що в Деснянському районі автомобіль Daewoo Lanos збив пішохода, не залишивши нещасному жодного щанса вижити. Як розповів винуватець події, чоловіка, який переходив дорогу, він помітив в самий останній момент, і не встиг загальмувати. Пішохід помер на місці – швидкої допомоги залишалося лише констатувати смерть. На вигляд загиблому 55-60 років, передає Информатор.

За словами водія Daewoo Lanos, ця ділянка дороги погано освітлений, частина ліхтарів не працює. Автомобіль зупинився в 15 метрах від місця наїзду. На місці ДТП чергував екіпаж патрульної поліції, викликана слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше Знай.иа писав, що в Дніпрі відбулося жахливе потрійне ДТП. Скажені автомобілі влаштували металеве побоїще і перетворилися на купу металу.

У Дніпрі ввечері 15 січня сталося масштабне ДТП - на дорозі зіткнулися три автомобиля, один з яких перетворився на купу металу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції області.

Зараз вже відомо, що масштабна аварія сталася близько 21:00, коли зіткнулися два величезні вантажівки та два легкових автомобіля. Патрульні розповіли, що пригода сталася, коли водій Toyota не вибрав безпечної швидкості і врізався в Daewoo.

"З-за удару автомобіль Daewoo винесло на зустрічну смугу під колеса вантажного автомобіля Volvo. На щастя, жоден з водіїв не постраждав. Патрульні склали протокол за статтею" порушення правил дорожнього руху на водія автомобіля Toyota", - повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Разом з тим варто зазначити, що в дошку п'яний священик влаштував моторошне ДТП. Відомо, що аварія сталася ще 12 січня, однак інформація про катастрофу з'явилася в соціальних мережах тільки зараз. Копи заявляють, що в крові попа виявили 0,71 проміле.

Нагадаємо, на відео потрапив нахабний водій, який збив на переході жінку з дитиною.

Як повідомляв "Знай.uа" суд Харкова викликав "старих друзів" Зайцевої.

Також Знай.uа" писав, що криваве ДТП під Харковом змусила копів звернутися до українців за допомогою.